Afscheid Gina en welkom Peter 2018

Op de netwerkdag op 24 april heeft Gina Plaggenborg van Ieder1Gelijk afscheid genomen. Vanaf 1 mei gaat Peter van Loon de werkzaamheden van Gina als directeur van Ieder1Gelijk overnemen. Iedereen die niet in de gelegenheid was om op deze bijeenkomst kennis te maken met Peter van Loon kan dat alsnog doen, u kunt Peter van Loon bereiken onder pvanloon@ieder1gelijk.nl.

Naast dit afscheid was er op de netwerkbijeenkomst ook een lezing van Anousha Nzume. “Hallo witte mensen”, waarin zij de aanwezigen een spiegel voor hield, die hen confronteerde met hun macht en privileges en de ongelijkheid die dat veroorzaakt.

Willen we met elkaar samen leven, dan moeten we echt contact maken. Dan moeten we meer luisteren naar elkaar. Je hoeft niet andermans cultuur tot in detail te snappen. Nee, een goed gesprek over waar het mis gaat. Wat er beter kan. Van twee kanten. Afgelopen dinsdag werden de aanwezigen gegrepen door de voorbeelden, de pijn. En namen we ons voor om nu echt naar elkaar te luisteren en de ongelijkheid te bestrijden.

Afscheid Gina en welkom Peter 2018