Dialoogtafels in Nijmegen en Tiel

Dialoogtafel in Tiel

Ieder1Gelijk heeft ruime ervaring in het organiseren van dialoogtafels. Het doel van de dialoogtafels is om nieuwe verbindingen te maken, dwars door de samenleving heen. Hierdoor kunnen nieuwe ideeën, kansen en concrete projecten ontstaan die bijdragen aan samenhang in de stad. Deelnemers formuleren hun bijdragen vanuit hun persoonlijke waarden en wensen.

Nijmegen

In Nijmegen hebben we jarenlang meegedaan met de Dag van de Dialoog. Op deze dag gaan stadgenoten met diverse achtergronden, uit verschillende culturen en wijken, met elkaar in gesprek.

In 2016 hebben we in het kader van de internationale antiracisme dag een aantal dialoogtafels georganiseerd. Lees hier het verslag van de dialoogtafels op het ROC.

Tiel

In Tiel heeft Ieder1Gelijk in 2015 en 2016 dialoogtafels georganiseerd over onderwerp ‘Zorgen voor de toekomst’. Ook in 2017 staan er weer dialoogtafels gepland.

 

Dialoogtafels organiseren

Wilt u zelf graag een dialoogtafel organiseren? Ieder1Gelijk kan u daarbij helpen. We kunnen zowel ervaren gespreksleiders leveren als ook mensen opleiden om zelf gespreksleider te worden. neem voor meer informatie contact met ons op.